Izvor: Hello
11.01.2024 u 08:25
0

NEOSTVARENA ŽELJA NEDE ARNERIĆ: Čuvena glumica dugo se borila sa depresijom, u poslednjem intrevjuu priznala je za čim najviše žali

Vest da nas je napustila Neda Arnerić, jedna od najsjajnijih zvezda ovdašnjeg glumišta, tog 10. januara 2020. godine u bolu je ujedinila sve prostore nekadašnje države. A samo nekoliko meseci ranije, posle duže pauze vratila se pozorištu.

Iako je iza nje bila teška godina, u kojoj je izgubila supruga, doktora Milorada Mešterovića, sa kojim je provela skoro četiri decenije, a zatim neko vreme bila u bolnici pokušavajući da se izbori sa depresijom, odavala je utisak osobe koja je čvrsto rešila da krene napred.

U poslednjem intervjuu govorila je o brojnim planovima: radovala se premijeri dečje predstave, sertifikatu iz nemačkog jezika koji je uspešno savladala, povratku na časove joge, prilici da otputuje u Indiju, nadala se penzionerskim danima u Alpima.

Lepa glumica, nezaboravna Višnja na Tašmajdanu, napustila nas je u 67. godini. Često je isticala da je zbog glume, kojom je počela da se bavi još kao dvanaestogodišnja devojčica, preskočila detinjstvo.

– Ceo život želela sam da skačem padobranom, ali nisu se namestile kockice. Probala sam da vozim dasku na talasima i nisam se baš proslavila. Pomislila sam – ako nisam uspela iz prve, neću to nikad ni savladati, i batalila.

Maštala je, rekla nam je tad, i da se popne na Himalaje, želela je da se bavim alpinizmom. Bila je više nego iskrena kada smo je pitali šta sve nije imala prilike da uradi, a volela bi.

– Privlačili su me ekstremni sportovi, ali to će ostati za neki drugi život, ako se desi. A možda se i desi, o tome ništa ne znamo.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter