Izvor: MONDO
01.12.2023 u 17:20
0

3 STARLETE SVEDOČE O SILOVANJU NA STADIONU PARTIZANA! U bašti restorana videle jedinu ŽIVU žrtvu Belivukovog klana

Sudsko veće je za 14. decembar najavilo da će pozvati kao svedoke devojke koje su bile u bašti restorana na stadionu Partizana kada je pretučen i silovan I.S, jedina žrtva klana Belivuk-Miljković koja je ostala u životu.

Sudsko veće je za 14. decembar najavilo da će pozvati kao svedoke devojke koje su bile u bašti restorana na stadionu Partizana kada je pretučen i silovan I.S, jedina žrtva klana Belivuk-Miljković koja je ostala u životu.

Suđenje klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u Specijalnom sudu se nastavlja i sudsko veće je za 14. decembar najavilo da će pozvati kao svedoke devojke koje su bile u bašti restorana kada je pretučen i silovan muškarac I.S, jedina žrtva klana Belivuk-Miljković koja je ostala u životu, saznaje „Kurir“. Sudija Vinka Behara je saopštila da će pozvati Dunju V, Dariju J. i Katarinu M.

Da podsetimo, muškarac I.S. je kidnapovan sredinom avgusta 2020. godine i nekoliko dana je proveo u prostorijama restorana na stadionu Partizana koji su koristili pripadnici organizovane kriminalne grupe. On je tu silovan prema optužnici jer su pripadnici klana sumnjali da ga je neko poslao da prati i špijunira Belivuka.

U optužnici se navodi da su ga tukli, skinuli golog, vezali lisicama i da su ga na kraju silovali. Tada su došle tri devojke u te prostorije, a jedan od optuženih, Aleksa Šejić, je izgovorio jezivu stvar: Mi ćemo devojke da umesto da sv….o u vas, u I. S.

Devojke su svedočile ovom događaju i pretpostavlja se da su videle I.S. pretučenog i izmučenog. I.S. je svedočio i rekao da je video devojke „kakve viđa samo na televiziji“.

Drugo veče, došle su neke devojke, devojke koje mogu da vidim samo na televiziji. Mogu da kažem da su lepe i da su došle tu u restoran. Mene su onako isprebijanog u modricama doveli u baštu, ali sam sedeo za odvojenim stolom od njih. Jedna devojka je rekla “zašto bijete ovog dečka”, a Šejić je odgovio “zato što je cinkara, sada ćemo umesto da svr…o u vas devojke, da svr…o u njega”, ispričao je navodno tokom saslušanja u tužilaštvu I. S. koji će nastaviti da svedoči 12. decembra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter