Izvor: Kurir.rs
08.03.2023 u 11:01
0

NASTAVLJA SE PRETRES U POSTUPKU ZA UBISTVO SLAVKA ĆURUVIJE: Danas bi trebalo da budu saslušani Legija i braća Simović!

Na optuženičkoj klupi su Radomir Marković, Milan Radonjić i Ratko Romić, dok je Miroslav Kurak u bekstvu.

Pred Apelacionim sudom u Beogradu koji je otvorio glavni pretres protiv četvorice bivših pripadnika Državne bezbednosti kojima se sudi za učešće u ubistvu novinara Slavka Ćuruvije u aprilu 1999. godine danas bi trebalo da budu saslušani bivši komandant Jedinice za specijalne operacije Milorad Ulemek Legija kao i zemunci Miloš i Aleksandar Simović.

PREKINUTO SUĐENJE, U SUDNICI NASTAO OPŠTI HAOS: Svi žele da znaju ove detalje!

Podsetimo, trojica svedoka trebalo bi da budu dovedena iz zatvora Zabela u kom služe maksimalne kazne zbog učešća u ubistvu premijera Zorana Đinđića kao i zbog drugih zločina zloglasnog zemunskog klana u kojima su učestvovali.

Na optuženičkoj klupi su Radomir Marković, Milan Radonjić i Ratko Romić, dok je Miroslav Kurak u bekstvu.

Pred sudom su u ponedeljak optuženi negirali krivicu, a tadašnja nevenčana Ćuruvijina supruga, Branka Prpa je saslušana kao svedok i oštećena jer je na dan kada je on ubijen, ona od udarca u glavu zadobila lakše povrede. Branka Prpa je pred sudom izjavila da optuženi Kurak i Romić nisu osoba koju je toga dana videla u haustoru u centru Beograda da puca u Slavka Ćuruviju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter