Izvor: Kurir
13.09.2023 u 20:31
0

Bačena bomba na kuću glumice Jelene Tinske, POLICIJA HITNO REAGOVALA: Evo na koga ona sumnja VIDEO

Glumica i balerina Jelena Tinska suočila se sa velikim šokom, kada joj je tokom naizgled mirne noći bačena u dvorište eksplozivna naprava.

Da situacija bude još bizarnija, to se desilo čak dva puta. Jelena za list Kurir otkrivca detalje,

BELIVUKOV SARADNIK IZA REŠETAKA: Učestvovao u otmici u Srbiji, živeo pod LAŽNIM IMENOM!

Mi smo pred dve godine kupili kuću u Debeljači. Ja sam borac za prava životinja i vrlo često ja pišem javno svoje primedbe koje se odnose na zaštitu životinja. Skoro se ovde desio jedan incident, neko je jednoj maloj kuci otkinuo rep i ja sam naravno zvala veterinara. Ja već neko vreme sumnjam na jednu osobu. Može se reći da smetam ostalim stanovnicima iz opštine, jer imam drugačije poglede na svet – počela je Jelena izlaganje:

Bacili su mi u dvorište ručno izrađenu eksplozivnu napravu i iskreno sumnjam na jednog počinioca. Ovde uveče ne može da se živi od vatrometa i petardi. Ja sam sedela kući i gledala film s unucima i uletelo je nešto strašno u dvorište. Od velike trave nismo mogli videti šta je u pitanju. Da je naprava bila bačena samo malo više ka vešu, koji se sušio u dvorištu, cela kuća bi se zapalila. Dva dana kasnije su mi opet bacili napravu i onda sam pozvala policiju. Rekli su da će sve preneti tužiocu i da će od sada patrolirati njihova ekipa, od tada se nisu dešavale ovakve situacija. Iskreno se nadam da će pronaći počinioca – rekla nam je glumica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter