Izvor: Kurir
09.03.2024 u 15:44
1

BARBI NADRILEKARKA LEČILA SVE REDOM, PREVARILA I INSTITUCIJE Isplivale nove informacije o „dr Snežani“

Snežana Stević (48), nova barbi nadrilekarka, uhapšena je zbog sumnje da je pružala stomatološke usluge i anti-aging tretmane s falsifikovanom diplomom.

Prema riječima direktora Stomatološke komore Srbije, dr. Milojka Jovanovića, Snežana je uspjela prevariti čak četiri državne institucije predstavljajući svoju diplomu sa fakulteta u Kosovskoj Mitrovici iz 1999. godine, koju je nekako overila kod notara i donijela u komoru.

„Uredno overena fotokopija njene diplome je stigla kod nas. Mi nemamo ovlašćenje da samostalno provjeravamo verodostojnost iste, koja je prethodno overena“, rekao je dr. Milojko Jovanović, direktor Stomatološke komore.

AUTOMOBIL SLETEO SA PUTA I ISPREVRTAO SE: Teška nesreča kod Bačke Topole, vozač na mestu poginuo

Diploma je potekla sa Univerziteta u Prištini, prvo overena kod notara, zatim je stigla u komoru, vlasnica je polagala stručni državni ispit, sve dok UKP nije pokrenuo istragu prošle godine.

„Univerzitet u Prištini je potvrdio da diplome nema i da je overena diploma falsifikat. Osim što je prevarant, važno je da ljudi shvate opasnost od takvih tretmana, kao što je anti-aging, koji mogu biti štetni za zdravlje“, rekao je dr. Jovanović.

Snežana Stević je uhapšena u utorak, a određen joj je pritvor na prijedlog Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu. Priznala je da je radila tretmane, ali negira da je njena diploma lažna.

Jedna komšinica je izjavila za Kurir da je primijetila mnogo žena koje su dolazile i odlazile iz stomatološke ordinacije na 20. spratu zgrade, ali da je Snežana tvrdila da se ne bavi stomatologijom, već samo anti-aging tretmanima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BARBI NADRILEKARKA LEČILA SVE REDOM, PREVARILA I INSTITUCIJE Isplivale nove informacije o „dr Snežani“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter