Izvor: Blic
09.11.2023 u 14:39
0

BEBI POLOMIO RUKU: Zastrašujući detalji zločina u Kraljevu

Bebi polomio ruku i povredio glavu.

Muškarac A.К.(20) iz Kraljeva uhapšen je zbog sumnje da je pretukao sedmomesečnu pastorku, kojoj je tom prilikom polomio ruku i povredio glavu, saznaje Informer.Kako je Informer ranije objavio brutalno nasilje dogodilo se pre nekoliko dana a otkriveno je kada je majka deteta (19) odvela devojčicu kod lekara.

– Pretpostvalja se da majka nije ništa znala, ona je dete i dovela kod lekara da vidi šta se dešava jer je beba na trenutke gubila svest. Lekari su nakon pregleda ustanovili da je beba teško  povređena, odnosno da ima polomljenu ruku i hematom na glavi. Sumnja se da su povrede nastale fizičkim zlostavljanjem- rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem i dodao da je nakon inicijalnog zbrinjavanja beba iz Kraljeva prevezena u Tiršovu.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter