Izvor: Mondo
08.04.2022 u 12:55
0

BIVŠI ROBIJAŠ TUKAO ŽENU PA JOJ SIPAO SONU KISELINU U OČI: Skidao joj zvezde sa neba do prve svađe

Bivši robijaš Zoran Krastić je pre dva dana uhapšen, jer je svojoj ženi sipao sonu kiselinu u oči.

Napad na ženu sa kiselinom se dogodio 24. marta, iako je Zoran Kostić iz Vranja tek pre dva dana uhapšen. Razlog za to leži u činjenici da je žena u početku lagala lekare i policiju da se slučajno sama povredila. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zoran i Nada su se kobnog dana žustro posvađali, a on ju je vezao za krevet i tukao je, kazao je izvor. 

– Posle tog maltretiranja, sipao joj je sonu kiselinu u oči i zapretio da ni slučajno ne sme da ga ostavi, jer će joj isto tako povrediti i decu! Govorio je da će sve snimiti telefonom ili da će mučenje svoje dece gledati uživo. Potom je povređenu Nadu odveo u bolnicu i naterao je da kaže da je sama sebi sipala kiselinu u oči – rekao je on. 

Nadina porodica nije poverovala u njene reči, pa je počela da se raspituje.

– Nisu verovali da se samopovredila, počeli su da sumnjaju na Zorana. Saznali smo da je bio u zatvoru zbog ubistva tašte, a pokušao je da ubije još dve žene. Verovatno su tada bližnji pritisli Nadu i ona je ispričala istinu. Povređena žena i dalje se nalazi u Očnoj bolnici u Pančevu. Lekari su uspeli navodno da joj spasu levo oko, ali na desnom ima komplikacija, pa je pitanje da li će uspeti da sačuva vid na tom oku – rekao je izvor.

 Prema rečima komšije, par je bio mesec dana u vezi i na počeku je sve delovalo idilično.

– Oni su u vezi oko mesec dana i on se njoj lažno predstavljao, rekao je da se zove Zoran Disić. Među njima je sve delovalo sjajno, kupovao joj je poklone i skidao joj zvezde s neba. Tako je bilo sve do prve svađe – rekao je komšija. 

Komšije kažu da je Nada upoznala Zorana u kraju gde živi, je on radi kao građevinski radnik na gradilištu u blizini njene kuće i posla.

– Ona radi u lokalnoj prodavnici i tu su se upoznali. Rodile su se neke simpatije i otpočeli su vezu – kazao je komšija i dodao da se Nada razvela u januaru i da ima dve velike ćerke.

– Karakterna je žena, otresita, a opet divna. Posle Nove godine se razvela i od tada je imala promene raspoloženja. Znala je da se zacrveni ili da se jednostavno po njoj vidi da nije raspoložena. Žao nam je što je naletela na ludaka – rekli su poznanici.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter