Izvor: Alo
13.06.2020 u 13:33
0

BIZARNO:Student Bogoslovije POKRAO POZNATOG POLITIČARA!

Dok je poznati političar bio u toaletu, student mu je sa stola ukrao torbicu u kojoj je bilo 400 evra i 6.500 dinara uz obrazloženje da žele da se s njim slikaju.

N.M. se sumnjiči da je 19. maja sa poznanikom prišao političaru u jednom restoranu kod Bogoslovije uz obrazloženje da žele da se s njim slikaju, pa onda sa stola ukrao torbicu u kojoj je bilo 400 evra i 6.500 dinara!

Krađu su snimile kamere, pa je policija lako uhapsila lopova!

OVO MORATE PROČITATI

PRVA PLATA OD DRŽAVE Ovo su nove mere za zapošljavanje

MILO U PANICI: Crna Gora pred bankrotom

Slovenija OTVARA GRANICE, relaksacija mera se nastavlja!

HAOS U AMERICI! NOVA „AUTONOMNA ZONA“ U NEŠVILU! Guverner Tenesija: Ja to neću TOLERISATI!

– Političar je sedeo sam za stolom kada su u restoran ušli N. M. i njegov poznanik. Seli su i naručili piće, a posle izvesnog vremena prišli su političaru, kojeg su pitali da li mogu da se s njim slikaju. On je vrlo rado pristao, a usput su malo proćaskali. Potom su seli za sto pored političara. Vodili su opušten razgovor uz piće, a u neko doba političar je otišao do toaleta. Međutim, ostavio je torbicu sa svim dokumentima i novcem na stolici. Dok je političar bio u toaletu, N. M. je torbicu stavio u svoj ranac. Potom je nastavio da se ponaša kao da se nije ništa dogodilo. Po povratku političara, kradljivac i njegov prijatelj su s njim razmenili još par rečenica. Sedeli su još oko 15 minuta, a zatim su se pozdravili sa političarem i izašli iz restorana – priča dobro obavešten izvor.

– Političar je pozvao konobara da plati račun i tad je shvatio da mu nema torbice. Rekao je to konobarima, koji su odmah istrčali iz restorana i u blizini lokala našli torbicu na parkingu, ali sa praznim novčanikom. Obaveštena je policija koja je uzela snimke s nadzornih kamera restorana. Na osnovu tih snimaka utvrđen je identitet kradljivca, a tada je ustanovljeno da je on zbog krađe i ranije bio privođen.

– Posle identifikacije, policija je brzo došla do osumnjičenog N. M. i on je na informativnom razgovoru odmah priznao da nije mogao da ne iskoristi pruženu priliku. Do detalja je ispričao kako mu se rodila ideja dok se slikao sa političarem. „Video sam torbicu na stolici i shvatio da mogu lako da je ukradem, što sam i uradio. Novac iz torbice sam uzeo, a nju sam bacio na parking između dva automobila“, rekao je N. M. u policiji – navodi izvor.

Političar je izjavio da je novac koji je imao u torbi planirao da pošalje ćerki koja živi u inostranstvu.

Brani se sa slobode– S obzirom da je N. M. priznao krivično delo, iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva su odlučili da nema osnova za pritvor, pa je pušten da se brani sa slobode. Krivična prijava je zaprimljena kod nas, a okrivljeni i oštećeni političar bi uskoro trebalo da daju izjave u Tužilaštvu – ispričao je sagovornik.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter