Izvor: ALO
23.06.2024 u 10:10
0

BLAŽIĆ IMAO SAUČESNIKA, ČEKAO GA AUTO? Meštani otkrivaju nove detalje stravičnog masakra u Mladenovcu

Blažić je u vreme krvavog pira ušao na kapiju, gde se nalazi spomenik s prednje strane, prošao kroz igralište i izašao na drugi izlaz, gde ga je sačekalo vozilo koje je išlo u rikverc i koje se zatim zaputilo prema selu Dubona, navode meštani .

Stefan Stefanović, advokat porodica žrtava iz Dubone i Malog Orašja, otkrio je da su u avgustu prošle godine dati novi dokazi protiv masovnog ubice Uroša Blažića (21). Kako je istakao, dostavljen je snimak na kojem se vidi još jedna osoba sa Blažićem, koja je možda saučesnik u krvavom zločinu!

Uroš Blažić okrivljen je da je 4. maja u večernjim satima sejao smrt po selima Dubona i Malo Orašje, kada je iz čiste obesti iz automatskog oružja ubio desetoro mladih, a njih 12 ranio. Dan-danas nije jasno koji je razlog zbog kojeg je počinio stravičan zločin, a u pritvoru od momenta hapšenja do danas nije pokazao ni zrno kajanja. Hladnokrvan je i smiren sve vreme, a ranije je čak napao jednog od cimera iz ćelije.

 

ROĐAK MILA ĐUKANOVIĆA UBIJEN NA DORĆOLU: Kad je Boško došao do raskrsnice, ubice aktivirale bombu! Treslo se kod Zoo vrta

 

 

Advokat porodica žrtava istakao je da su dostavljeni novi dokazi koji bi mogli da bace novo svetlo na ovaj stravičan zločin.

– Predložili smo i predložićemo na glavnom pretresu da se prikaže taj snimak koji smo dostavili još u avgustu. Ta osoba se vidi u objektu koji je imao kameru. To je bilo oko deset časova, pola sata pred masakr, i drugi svedoci su potvrdili prisustvo te osobe. Mi ne znamo o kome je reč i zašto je ta osoba bila sa Urošem, nadam se da ćemo dobiti odgovor tokom postupka – rekao je advokat oštećenih porodica Stefanović.

Međutim, kako Alo! saznaje, na snimcima koji su dostavljeni nalaze se zapravo dve muške osobe, a nastali su od 17 sati do 20.30 sati. Na prvom snimku nalazi se mlađa muška osoba visine oko dva metra sa tetovažama na ruci, koja je sa izvršiocem masakra bila taj dan u prodavnici.

– On je u gornjoj seoskoj prodavnici kupio cigare i „guranu“, platio  je novčanicom od 2.000 dinara i rekao: „U redu je“. Visok je oko 1,80, imao je tetovažu na ruci, star između 30 i 40 godina. A u drugoj prodavnici posle nekog vremena ja sam sedeo ispred kada sam video da je stao auto. Došao je neki drugi mladić, nabildovan, visok oko dva metra, koji nam nije rekao ni dobar dan, njega je Uroš čekao u „mercedesu“, a odatle su se zaputili negde. Prvi mladić je bio sa njim preko dana, a drugi nešto pre masakra – kaže za Alo! meštanin sela Dubona.Jedan od očevidaca ispričao je da u trenutku pucnjave koja se desila u Gornjoj Duboni Blažić, navodno, nije bio sam u autu. U Orašju je očevidac rekao da je Uroš automobilom skrenuo ka selu Drugovac. Ušao je na kapiju, gde se nalazi spomenik sa prednje strane, prošao kroz igralište i izašao na drugi izlaz, gde ga je sačekao automobil koji ide u rikverc i koji se zaputio prema selu Dubona. Kola nemaju auto-pilota da u tom trenutku idu sama, pa se postavlja pitanje ko ga je odvezao od mesta pucnjave u Malom Orašju i do Dubone. Bio je neko sa njim očigledno – kaže meštanin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter