Izvor: Informer.rs
02.04.2024 u 18:44
1

MENI JE NAJTEŽE JA SAM JE RODILA: Oglasila se majka male Danke, otkrila detalje o STARIJEM SINU

Potraga za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, koja je nestala pre tačno sedam dana u Banjskom Polju u Boru, i dalje traje.

Ivana Ilić, majka nestale devojčice, za medije da joj je jako teško zbog cele ove situacije.

– Svi mene optužuju kao majku, a meni je preteško, niko ne može da zamisli koliko. Bole me nebuloze i gluposti koje izlaze o meni.

Upitali smo je i da li veruje da je Danka na snimku iz Beča.

– Zbog istrage ne smem to da komentarišem – istakla je ona.

Kako kaže, ne može niko drugi da želi više od nje da se pronađe Danka.

– Meni je najteže, ja sam je rodila. Mnogo mi je teško, razumite me, ne želim da se oglašavam dok se moje dete ne vrati kući. Tek kada se sve završi oglasićemo se suprug i ja i pričaćemo o svemu – kaže Ivana, a na pitanje da li je tačno da je guglala granični prelaz između Srbije i Rumunije, kratko je rekla:

– Moj telefon je bio na veštačenju i to je sve što ću reći.

Takođe, upitali smo je i o starijem sinu.

– Stariji sin nije sa nama i ne znamo gde je – istakla je majka Danke Ilić za medije.

Podsetimo, Danka Ilić, stara nepune dve godine, nestala je prošle nedelje sa imanja porodice Dragomirović u Ulici vojvode Radomira Putnika u naselju Banjsko Polje kraj Bora. Majka Ivana je sa sinom starim tri godine i ćerkicom od nepune dve došla na imanje koje je bilo prilično zapušteno.

U trenutku kada je otišla da sipa vodu dečaku devojčica je nestala.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MENI JE NAJTEŽE JA SAM JE RODILA: Oglasila se majka male Danke, otkrila detalje o STARIJEM SINU”

  1. Majka toliko laže što sve utvrđene činjenice potvrđuju i čudim se što policija sve to nevidi i ne natera je da prizna istinu i nedade podatke kome je prodala dete da bi se što pre došlo do osoba kojima je dete prodala i na taj način bi se pre našlo dete jer ako nastavi da laže postaje velika mogućnost da dete završi za organe i da se nikad nepronađe ili se nepronađe živo što će ići na teret majke za prodaju i saučesništvo u ubistvu deteta za što može završiti na teškoj robiji zato je bolje da odmah sve prizna i pomogne da se što pre dođe do živog deteta jer u protivnom kupac može preprodati dete za organe.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter