Izvor: kurir
25.06.2024 u 10:55
0

BRANISLAVU USMRTIO SUPRUG SA 22 METKA U ŠKOLI: Pričala mi je da se plaši da ga ostavi ZAVRŠILO SE KOBNO

Olga iz Erdevika u proteklih osam godina sahranila je sina i ćerku. Dok je sin umro zbog teške bolesti, ćerka je tragično stradala od ruke supruga, kojeg je nedavno pre toga ostavila.

Branislavu je suprug na radnom mestu u školi, čiji je bila direktor, usmrtio sa 22 metka, kao i vozača u školi sa kojim je navodno otpočela i vezu.

Majka Olga se seća tog jutra i kaže da njena ćerka nije bila srećna u braku.

– Ona je otišla na posao i ništa nismo znali. Došao je jedan prijatelj i rekao da je bila pucnjava u školi. Ja sam brzo pozvala i rekli su mi da je istina. Kada sam došla videla sam ga kako sedi i puška je bila pored njega. Ali ga nisam pogledala, niti mu reči rekla – rekla je Olga.

MISTERIJA ARKANOVOG DŽIPA BUDI JEZU Parkiran je preko puta vile na Dedinju, otkrivena tajna nakon dve decenije, umešana i Ceca

 

 

Međutim, ni posle četiri godine pravda nije zakucala na vrata. Sudski proces je u toku pred Višim sudom u Sremskoj Mitrovici, a Olga kaže da je sve više nestrpljiva, kao i deca pokojne Branislave.

– Ja sam osoba koja jako veruje državnim organima. Drugo, jako sam vam zahvalna što me pitate, ne zbog mene, ali da se zakon uzme u svoje ruke. Dajte da nešto učinimo da sutra, prekosutra, koliko je već žena izgubilo živote od istih posledica za ove četiri godine. Znači male su kazne – istakla je Olga.Branislava je prema rečima njene majke više puta planirala da ostavi supruga, ali se toga plašila. Nažalost, kada je to učinila, sve se završilo kobno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter