Cipe Mile u svom postu je naveo da nije tačna informacija da su se javili i da su dobro, iako, kako je rekao „svi mi verujemo da će se to desiti u toku sutrašnjeg dana“.

Takođe, brat nestale žene rekao je da se nisu javili porodici.

Da ne bi bilo nagađanja u vezi sa nestalom porodicom iz Jagodine, evo jedinih proverenih informacija. Informacije su na osnovu razgovora sa graničnom policijom između Srbije i Makedonije, i Makedonije i Grčke. U 22:30 su izašli iz Srbije, a u 00:30 su napustili makedonsku teritoriju. Kontaktiran je srpski konzulat u Solunu i za sada nemaju informacije. Kontaktirao sam sve bolnice od granice na putu do Tasosa i za sada nijedna nema informacije o ovoj porodici – napisao je on u grupi Live from Greece i dodao:

Ono što se zna, jeste da su otišli na Tasos bez rezervisanog smeštaja što dosta otežava potragu. Javili smo grčkim lokalnim portalima sve informacije, objavili su ih i velike su šanse da vlasnici smeštaja vide njihove slike u lokalnim medijima i da ih prepoznaju ako su se negde smestili. Ostaje da se nadamo da su dobro i da su se negde smestili u toku jučerašnjeg dana, ali da nisu imali internet da se jave. Ja ću se i dalje truditi da nešto saznam što bi pomoglo da se ova agonija završi, agonija pre svega za njihove roditelje koji su već u očaju.