Izvor: ALO.RS
08.08.2023 u 09:22
0

BRUTALNO UBISTVO NA KOSOVU I METOHIJI: Zapucao na muškarca, ukrao automobil, pa pobegao u pravcu Đakovice

U Klini je juče ubijena jedna osoba iz vatrenog oružja, a kosovska policija traga za osumnjičenim 48-godišnjim muškarcem.

Policija je saopštila da se incident dogodio oko 17 časova i da je osumnjičeni nakon pucnjave ukrao automobil i otišao u pravcu Đakovice, koji je kasnije pronađen u opštini Istok.

Dana 7. avgusta 2023. godine, oko 16.50 časova, policija je obaveštena da je došlo do pucnjave u Klini. Policija je odmah izašla na lice mesta gde je konstatovano da je jedno lice povređeno iz vatrenog oružja.

OSUMNJIČENI I DALJE U PRITVORU:Produžen pritvor za teško ubistvo u centru Beograda

Isto lice je poslato radi medicinske pomoći u Klinu, a zatim u Regionalnu bolnicu u Peći, gde je nadležni lekar konstatovao smrt žrtve, navedeno je u izveštaju policije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter