Izvor: BSC Happy
10.05.2023 u 15:26
0

BSC HAPPY PORTAL SAZNAJE: Dečak ubica MESEC DANA PRE MASAKRA NIJE DOLAZIO U ŠKOLU

Navodno, K.K. je prvo imao virus korone, a potom je patio od post kovid sindroma.

Izvor blizak redakciji BSC Happy portala navodi da je dečak ubica, koji je počinio nezapamćen masakr u OŠ „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru, mesec dana pre krvavog pira, u periodu u kom je, kako se navodi, pravio plan za masakr, bio konstatnto van škole.

Izvor navodi da je majka dečaka poslala opravdanje, zdravstvene prirode, za njenog sina nadležnima u školi, te da je on tokom „odusustva“ taj period iskoristio za kreiranje zlokobnog plana, a skoro smo saznali da je jedna od inspiracija za masakr bio i jedan video na društvenim mrežama, gde mladić igra osvetnika i obračunava se sa svima onima koji su ga tokom života ponižavali, ili mu stali na put uspeha.

SVETSKI MEDIJI POHVALILI SRBIJU I VUČIĆA: Brza reakcija i odlučnost predsednika na masakr za poštovanje i odličan primer (FOTO)

Dečak koji je počinio zločin je prema navodima gledao videe uznemirijućih sadržaja, u kojima se predstavlja istorijat najvećih svetkish masakara, te da ga je i to potaklo na ovaj čin, od kog se Srbija nikad neće oporaviti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter