Izvor: informer.rs
23.01.2024 u 11:29
0

ČEKAM DA MI DOVEDU SINA: Potresne reči majke ubijenog momka u Smederevu

Juče je došlo do smrtonosnog incidenta u Smederevu u kojem je život izgubio Igor I. (37) iz sela Lugavčina kod Smedereva. Kako prenose mediji preminuli mladić bio je zaposlen u vodovodu.

Ubica, Zoran J. (41), poznat i pod nadimkom Zoran Žorž, po informacijama njegove komšinice, je osoba čiji motiv za ovaj zločin nije jasan.

– Niko ne zna zbog čega je došlo do ovog tragičnog događaja – izjavila je komšinica osummnjičenog za ubistvo juče.

UŽAS U SMEDEREVU: Pronađeno telo ubijenog muškarca

Majka utučena

Ekipa Republike danas je u Smederevu i u rodnom selu ubijenog mladića Igora I., gde smo i našli majku ubijenog Milicu M. koja je jedva stajala na nogama i bila potpuno van sebe.

– Razumite me, nisam u stanju da pričam… Čekam da mi dovedu sina, muž je otišao po njega – jedva stojeći na nogama kratko nam je rekla majka ubijenog mladića.

Inače, u rodnoj Lugavčini za ubijenog Igora kažu da je bio fin iu kulturan mladić. Otac je za dva meseca trebalo da ode u penziju, dok je majka vaspitačica i takođe za nju u selu imaju samo reči hvale.

– Čuo se poslednji put sa majkom u 22 sata i posle toga joj se nije javljao – rekao nam je komšija i dodao:

– Ne znamo zbog čega je došlo do zločina, čuli smo da se priča da je dug u pitanju, ali selo kao selo, uvek se nešto priča.. –

Igorova sestra Ivana je, inače, u drugom stanju, u sedmom mesecu trudnoće, a ima i malo dete.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter