Izvor: Kurir.rs
06.08.2022 u 12:20
0

ČETVORO LJUDI POVREĐENO U DIREKTNOM SUDARU KOD KRALJEVA: Automobil prešao u suprotnu traku na Ibarskoj magistrali!

Četiri osobe povređene su u udesu koji se sinoć oko 23 časa dogodio na Ibarskoj magistrali, u mestu Bresnik, na deonici puta Kraljevo – Ušće.

CRNE STATISTIKE I OVOG LETA: Tokom juna, jula i avgusta život na putevima izgubi više od 50 osoba, stručnjaci savetuju kako sprečiti tragedije!

Pretpostavlja se da je do udesa došlo kada je automobil „fijat panda“ kraljevačke registracije, krećući se od varošice Ušće u Ibarskoj klisuri prema Kraljevu, prešao u levu kolovoznu traku i direktno se sudario sa „fijatom punto“, takođe kraljevačkih registarskih oznaka, koji je dolazio iz suprotnog pravca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Četiri osobe koje su ovom prilikom povređene sa dva saniteta prevezene su u kraljevačku bolnicu gde im je ukazana medicinska pomoć.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter