Izvor:
25.06.2024 u 22:37
0

Pritvoren mladić koji je u Surčinu pokušavao da uđe u krevet nepoznatim ženama

B.B. (20) saslušan je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je izvršio dva krivična dela Nedozvoljene polne radnje

Treće javno tužilaštvo je saopštilo je da je mladić ulazio u kuće oštećenih, u kojima je skinuo garderobu sa sebe.

Po naredbi javnog tužioca uhapšenog je pregledao veštak psihijatar koji je dao nalaz i mišljenje da je mladić neuračunljiv i da postoji opasnost da će boravkom na slobodi izvršiti novo krivičnog delo.

Sud je na predlog Tužilaštva doneo rešenje da se uhapšenom mladiću odredi pritvor i da se smesti u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.

Mediji su ranije objavili da je mladić prošle nedelje tokom noći upao u dve kuće u Surčinu, sa sebe skinuo odeću i pokušao da legne u krevet žena koje su spavale.

Pošto su se probudile, obe žene su vrištale, a mladić je bežao.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter