Izvor: HAPPYBSC
21.09.2023 u 22:45
0

SIN PREDSEDNIKA VLADE RS NAPADNUT U BEOGRADU: Preprečili mu put i pretili, nasrnuli i na policajce koji ga čuvaju-EVO DETALJA

Beogradska policija je uhapsila S.M. (36) i P.M. (28), zbog sumnje da su preprečili put sinu predsednika Vlade Republike Srpske, a zatim su mu pretili, kao i policajcima koji ga obezbeđuju!

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa PS Novi Beograd odredilo je zadržavanje S. M. (36) i osumnjičenom P.M. (28) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo Nasilničko ponašanje i krivično delo Ugrožavanje sigurnosti.

STRAVIČNO! Među uhapšenima u akciji „Armagedon“ ima i povratnika!

Kako je saopšteno, oni su preprečili put svojim putničkim vozilom sinu predsednika Vlade Republike Srpske, te nakon toga uputili pretnje da će napasti na život ili telo tog lica, kao i policijskim službenicima koji štite bezbednost navedenog lica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter