Izvor: happbcs
28.03.2024 u 17:43
0

SA KARTICA MU SKINULA 40.000: Uzela torbu koju je muškarac zaboravio na tezgi

Protiv žene I. P. (44) iz Beograda podignut je optužni predlog jer je uzela torbu koja joj ne pripada i sa kartica muškarca D. T. potorišla više od 40.000 hiljada dinara u šest radnji.

„Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo optužni predlog protiv okrivljene I.P. iz Beograda (44) zbog izvršenja krivičnog dela Utaja i krivičnog dela Falsifikovanje i zloupotreba platnih kartica“, saopšteno je.

Okrivljena je opravdano sumnjiva da je dana 12.07.2020. godine na pijaci u Zemunu, na pitanje prodavca da li je njena torba koju je neko prethodno zaboravio na tezgi odgovorila potvrdno i utajila torbu koja je bila u vlasništvu oštećenog D.T. i u kojoj su se nalazile stvari oštećenog – mobilni telefon, novac i platna kartica, nakon čega je okrivljena neovlašćeno upotrebila platnu karticu oštećenog tako što je njom platila stvari koje je kupila u šest prodavnica, u ukupnoj vrednosti preko 40.000,00 dinara.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da okrivljenu oglasi krivom i da je za oba krivična dela osudi na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i 3 meseca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter