Izvor: AVAZ/TELEGRAF
28.03.2024 u 18:48
0

DANAKA ILIĆ NESTANAK: U Bosni uhapšene tri osobe TRAŽILE 25 hiljada evra za informacije o devojčici

Danka Ilić (2) je nestala u Banjskom polju kod Bora u utorak

Pripadnici FUP-a lišili su slobode tri osobe po aktu Interpola Beograd, za koje se sumnja da su putem TikToka objavile da su povezane s nestankom devojčice Danke Ilić (2) u Srbiji, saznaje bosanskohercegovački portal „Avaz“.

Kako saznaje avaz, uhapšeni su na području opštine Hadžići. Jedan od uhapšenih se zove Basar i on je državljanin BiH.

Akcija još traje.List piše da će objaviti i imena ostalih uhapšenih čim budu kriminalistički  obrađeni.

Podsetimo, devojčica Danka Ilić (2) je nestala u Banjskom polju kod Bora u utorak.

Pripadnici FUP-a lišili su slobode tri osobe po aktu Interpola Beograd, za koje se sumnja da su putem TikToka objavili da su povezani s nestankom devojčice Danke Ilić (2) u Srbiji.

Pripadnici FUP-a lišili su slobode tri osobe po aktu Interpola Beograd, za koje se sumnja da su putem TikToka objavili da su povezani s nestankom devojčice Danke Ilić (2) u Srbiji.

“Federalna uprava policije postupajući po aktu NCB Interpol Beograd preuzela je mere i radnje iz svoje nadležnosti, a koje su rezultirale lišavanjem slobode tri lica na teritorij Hadžića, Kanton Sarajevo“, potvrđeno je, a za koje se sumnja da imaju saznanja o nestanku maloletne devojčice iz Srbije.

Istražitelji Odsjeka za sajber kriminal Federalne uprave policije locirali su putem IP adresa osobe koje su tvrdile kako imaju saznanja o nestanku maloletne devojčice, odnosno koje su tražile 50.000 konvertibilnih maraka (25.000 evra) za otkrivanje informacija.

– Maloletna devojčica nije pronađena na teritoriji Hadžića, a u toku je kriminalistička obrada lica lišenih slobode – kazao je federalni inspektor Ervin Mušinović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter