Izvor: Alo.rs
11.11.2023 u 12:44
1

OČUH KOJI JE TUKAO BEBU OD RANIJE POZNAT PO NASILJU: Da li je ovo motiv stravičnog prebijanja bebe?

Kraljevčanin A.K. (20) fizički je zlostavljao, kako se sumnja, sedmomesečnu bebu, inače svoju pastorku, u nekoliko navrata, a kako saznaje on je i ranije bio problematičan.

STRAVIČNA SCENA U BEOGRADU: Uhapšen muškarac (49), udarao ženu i davio je u stanu

Slučaj je, da podsetimo, otkriven slučajno i to prilikom vakcinacije i sistematskog pregleda deteta.

A. K. je, kako se saznaje proteklih nekoliko dana u porodičnom stanu, koristeći odsustvo svoje supruge, u više navrata fizički zlostavljao bebu.

– On je i kao mlađi imao problema sa zakonom, bio je problematičan i nekoliko puta je izbacivan i iz škole. Išao je u školu u jednom selu blizu Kraljeva, odakle je izbačen i prebačen u Kraljevo, a sve zbog nasilničkog ponašanja – kaže  i dodaje:

– Nije poznato da je bio nasilan prema majci deteta, a ranije je bio u vezama sa starijim ženama. Ova devojka nema ni 20 godina, verujemo da je razlog svega bila ljubomora što je njeno dete od nekog drugog čoveka, a ne njegovo.

Majka je sa nasilnikom živela u vanbračnoj zajednici, a ona je kasnije i priznala da je njen partner, odnosno očuh bebe, naneo povrede devojčici.

– Bebu je majka dovela u Dom zdravlja u Kraljevu, u Službu pedijatrije. Medicinska sestra je otkrila da beba ima čudnu boju lica. Daljim pregledom primećena je asimetrija ramena. I odmah je prijavila da nešto nije u redu – kaže izvor iz kraljevačke bolnice.

Na društvenim mrežama se mogu videti njegove fotografije na kojima drži palice, slika noževe i boksere, ali i fotografije sa Kristijanom Golubovićem.

– Ekipa se vraća stara, krećemo ponovo – piše na fotografiji sa Kristijanom dok u pozadini ide pesma iz filma „Južni vetar“.

Majka i beba su hospitalizovane u Beogradu, a osumnjičeni je odmah uhapšen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OČUH KOJI JE TUKAO BEBU OD RANIJE POZNAT PO NASILJU: Da li je ovo motiv stravičnog prebijanja bebe?”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter