Izvor: novosti
24.03.2024 u 09:49
0

DEJO O ARKANU: „Šuškavac, kapa, roleks, ja umirem od smeha“

PREDSEDNIK Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG) i legenda jugoslovenskog fudbala Dejan Savićević u intervjuu koji je dao 2019. godine opisao je i susret sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Bilo je čak i fotografija kako sedi na klupi, a ovako je Dejo govorio o njegova ulozi oko Delija i Zvezde:

– On je preuzeo navijače. I njegovi prvi ‘Tigorvi’ bili su sačinjeni od navijača. zašto se to desilo da baš on preuzeme, to ne znam. Ali jeste bio glavni među navijačima. Ja sam njega upoznao igrom slučaja 1985. Te godine kada smo igrali u Glazgovu Kup šampiona, otišli smo dan ranije. Kad na dan utakmici ja ne mogu da verujem – dolazi on sa grupom navijača. Crvena kapa, šuškavac crveni preko trenerke i onaj njegov roleks od dvesta-trista hiljada maraka.

UHAPŠENI DILERI U SOKOBANJI: Policija im ovo pronašla, pa obojica završili iza rešetaka

Ja kažem: ‘Željko, odakle ovamo, prošpijaće te neko’. Kaže on: ‘Neće niko’ – objasnio je Savićević za Nedeljnik i dodao:- Kako sam bio malo povređen, a pobedili smo prvu 3:0, izašao sam na poluvremenu. I vidim ga sa policijacima ispod tribine. Ja umirem od smeha, on menja kape sa njima, slikaju se…

 

Malo-pomalo, sede čovek u drugom poluvremenu na klupu. Bio je prodoran. Znao je to da iskoristi. I na kraju se vratio on, ali, rekoh, gde da dolazi ovamo. Nije to Evropa, to je ostrvo, a treba uteći sa ostrva. Da je Francuska, Belgija, pa može se uteći, a gde ćeš ovde, sve voda oko tebe. Posle je počeo rat i poznat je taj deo njegove životne priče… – rekao je Savićević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter