Izvor:
01.10.2017 u 20:56
0

DETALJI NESREĆE KOD ALEKSINCA: Pijan kombijem ubio bebu i majku, dečak i otac se bore za život!

Jovana Lj. (28) i njena šestomesečna ćerkica stradali su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na autoputu Niš – Beograd u blizini Aleksinca.

Jovana Lj. (28) i njena šestomesečna ćerka Dunja stradali su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 21.45 na autoputu Niš – Beograd u blizini Aleksinca.

Do nesreće je došlo kada je vozač kombija Dragoljub J. (45) udario u vozilo marke “golf” u kojem se nalazila četvoročlana porodica.

U trenutku udesa, “golf” se nalazio u zaustavnoj traci. Od siline udarca, šestomesečna Dunja je preminula na licu mesta, dok su njena majka Jovana, otac Dragiša (28) i trogodišnji brat A. Lj. zadobili teške povrede.

Oni su hitno transportovani u nišku bolnicu, ali je Jovana tokom noći podlegla povredama.

Policija je odmah lišila slobode vozača kombija, koji je, kako saznajemo bio pod dejstvom alkohola.

Njemu su, prema nezvaničnim informacijama, pronašli 1,2 promila alkohola u krvi.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter