Izvor: Telegraf.rs
26.05.2022 u 19:54
0

Detalji nezgode na trambolini u Beogradu: Muškarac (33) radio salto u igraonici, pa povredio kičmu

Nezgoda na trambolini, nakon koje je jedna osoba povređena, dogodila se juče u 17.30 časova u jednoj igraonici na Savskom vencu, a kako Telegraf.rs saznaje, povređen je muškarac star 33 godine, koji je nakon toga hospitalizovan na Vojnomedicinsku akademiju (VMA).

JEZIVI INCIDENT U OSNOVNOM SUDU: Žena izbola drugu nožem na ročištu u Vranju

Kako navodi naš izvor, Hitna pomoć je pozvana i primila je poziv zbog posekotine, međutim, dolaskom na lice mesta, ustanovljeno je da je povreda teže prirode.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Muškarac je radio salto u vazduhu na trombolini, navodno nije uspeo ceo krug da napravi i tako se povredio – navodi naš izvor.

Dodaje i da je muškarac odmah spakovan na spinalnu dasku, da ne bi mogao da se pomera, i tako prevezen na VMA. Tu je konstatovano da ima povredu vratnog dela kičme.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter