Izvor: Kurir.rs
23.11.2023 u 17:35
0

DETALJI PORODIČNOG NASILJA U BEOGRADU: Majci zabrana prilaska, evo gde je dete smešteno

Majci koja je osumnjičena da je tukla maloletnog sina određena je mera zabrane prilaska, a dete je smešteno kod oca.

Kako je navedeno, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je 21. novembra godine, odmah po dobijanju obaveštenja od strane oca maloletnog lica naložio PS Zemun da izvrše sve potrebne provere, a posebno da li je ranije prijavljivano nasilje u konkretnoj porodici kao i da li se ta porodica nalazi na evidenciji Centra za socijalni rad.

– Nakon što je utvrđeno da nije ranije prijavljivao nasilje, da se porodica ne nalazi na evidenciji Centra za socijalni rad, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu stavilo predlog za meru zabrane prilaska i komunikacije u trajanju od mesec dana u odnosu na majku E.J. prema maloletnom sinu – navode iz Tužilaštva i dodaju:

PORODIČNO NASILJE U BEOGRADU: Majka nakon svađe PREBILA maloletnog sina

– Takođe, na zahtev Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu osumnjičena je odmah u prisustvu branioca saslušana, te je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, maloletni K.J. smešten kod oca a majci zabranjeno priblizavanje i komunikacija. Tužilaštvo po hitnom postupku nastavlja prikupljanje svih dokaza u postupku koji se vodi protiv osumnjičene E.J. zbog postojanja osnova sumnje da je izvrsila nasilje u porodici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter