Izvor: AGENCIJE
23.02.2024 u 10:09
0

DETALJI ZLOČINA U BEČU: Srbin je stravično mučen, komšije otkrile šta se dešavalo u zgradi

Leš u podmakloj fazi raspadanja pronašli su u sredu pripadnici Odeljenja za borbu protiv narkotika u bečkom Otakringu, tokom operacije otkrivanja i pronalaženja laboratorije za proizvodnju kanabisa, a prema nezvaničnim saznanjima austrijskih medija, sumnja se da je reč o Srbinu. Sada su objavljeni i novi detalji slučaja, a tokom istrage saznalo se i da se ubijeni muškarac u pomenutu zgradu doselio pre nekoliko meseci

Podsetimo, žrtva je pre nego što je ubijena zverski mučena i odsečeni su joj prsti. Trup muškarca, čiji je leš pronađen u poodmakloj fazi raspadanja, pronađen je u kadi u kupatilu, dok su odsečene ruke i noge bile u drugim prostorijama.

Kako pišu austrijski mediji, muškarac se u pomenuti stan uselio pre nekoliko meseci, a pre njega tu je živela žena. Komšije iz zgrade šokirane su zbog svega što se dogodila, a većina njih nije poznavala ubijenom muškarca.

„Praktično uopšte nisam poznavao čoveka. Nikada ga nisam video da dolazi ili odlazi“, rekao je 79-godišnji stanar zgrade. Istakao je i da je primetio kada su policajci izneli pokriveno telo žrtve ubistva iz stana i nakratko ga postavili u hodnik ispod prozora.

Ipak, drugi komšija je izneo dosta čudna saznanja,

„Živim u ovoj zgradi 15 godina, ali se u poslednje vreme sve češće pojavljuju čudni likovi. To su ljudi koje radije ne biste sreli“, rekao je stanar.

Podsetimo, kako su preneli austrijski mediji, ovo je trebalo da bude obična operacija za istražitelje droge iz bečke državne kriminalističke policije, ali je sve postalo sumnjivo jer se u zgradi osetio neprijatan miris, „kao kada se pokvari nešto u frižideru“.

Policija je razvalila vrata stana i unutra pronašla marihuanu, biljke, opremu za gajenje droge, ali i leš muškarca, za koga se pretpostavlja da je srpski državljanin u poodmakloj fazi raspadanja, piše austrijski Kurir.at.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter