Izvor: ALO
23.02.2024 u 11:02
0

SRBIJA VRVI OD ŠPIJUNA: Pao saradnik albanske obaveštajne službe

U zajedničkoj akciji pripadnika Bezbednosno-informativne agencije i VJT Jagodina, u okviru dalje istrage i procesuiranja grupe lica koja su činila obaveštajnu mrežu koju je na prostoru naše zemlje formirao D.R. po nalogu obaveštajne agencije Albanije (ŠIŠ) i tzv. Obaveštajne agencije Kosova, uhapšen je još jedan član te špijunske grupe.

Radi se o P.M. iz Jagodine, državljaninu Srbije, koji je uhapšen prilikom povratka iz inostranstva. On se sumnjiči za krivično delo Špijunaža i određen mu je pritvor do 30 dana.

NEPOTREBAN NESTOROVIĆ: Miloš Vučević – Možemo da formiramo vlast u Beogradu i

Sumnja se da je P.M, po nalogu D.R, bio angažovan na prikupljanju i dostavljanju podataka o kretanju predstavnika državnih organa i Vojske Srbije na području centralne Srbije. Prikupljene podatke je dostavljao vođi ove špijunske grupe D.R. koji ih je dalje prosleđivao pripadnicima obaveštajne službe Albanije i tzv. Obaveštajnoj agenciji Kosova za šta su dobijali novčanu naknadu a te podatke su ŠIŠ i tzv. OA Kosova, osim za svoje obaveštajne potrebe, koristili i za pokušaje diskreditacije Republike Srbije u međunarodnim okvirima

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter