Izvor: happybsc
08.05.2024 u 15:47
0

STRAVIČNA NESREĆA: Urušio se ringišpil u Kuršumliji, devojčica bez svesti upućena u Niš

U Kuršumliji je danas došlo do nesreće kada se urušila konstrukcija ringišpila na vašaru. Kako je potvrđeno za N1 u MUP-u, ima povređenih. Devojčica bez svesti upućena je u Klinički centar Niš, potvrđeno nam je u toj zdravstvenoj ustanovi.

Portparol Kliničkog centra u Nišu potvrdio je za N1 da je trinaestogodišnja devojčica sa najtežim povredama i bez svesti vozilom Hitne pomoći upućena u Niš, dok je, kako je naveo, još jedno dete u privatnoj režiji na putu ka toj ustanovi.

Kako prenose Južne vesti, prema informacijama dežurnog lekara Doma zdravlja u Kuršumliji, troje dece je zadržano u toj ustanovi radi daljih pregleda i dijagnostike, dvoje je nakon pregleda sa lakšim povredama otpušteno kući, a pored teško povređene devojčice koja je transportovana na dalje lečenje u UKC Niš, još sedmoro dece je na dijagnostici u prokupačkoj Opštoj bolnici.

Do nesreće je došlo u 13.30, kada se otkačio deo konstrukcije ringišpila koji je postavljen na platou kod autobuske stanice u Kuršumliji.

Koliko je tačno povređenih, nisu mogli da nam kažu u MUP-u.

RTS je preneo da povređeno više dece kada se otkačio deo konstrukcije ringišpila koji je postavljen na platou kod autobuske stanice u Kuršumliji.

Tom prilikom je jedno dete zadobilo teže, a više njih lake telesne povrede, potvrdila je za RTS direktorka Doma zdravlja dr Uranija Petrović.

Ona je navela da niko nije životno ugrožen, a da su povređeni zbrinuti u ovoj ustanovi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter