Izvor:
02.08.2017 u 12:42
0

DEVOJKA KOJA JE LAŽNO PRIJAVILA KOMŠIJU ZA SILOVANJE: Zamalo se udavila u Timoku, drugarica poginula spasavajući je!

Ana L. (19) iz Zaječara, koja je prijavila Lazara L. (20) za silovanje, odgovaraće za lažno prijavljivanje.Pored toga što se sada našla u centru skandala, Ana je i inače imala tešku sudbinu.

Naime, u aprilu 2012. godine išla je preko gumene i veoma klizave brane na Timoku. U jednom trenutku okliznula se i pala u vodu.

– Njena najbolja drugarica Ana Kostić, koja nije umela da pliva, pokušala je da joj pomogne i udavila se dok je pokušavala da je izvuče – tvrde komšije ove devojke.

Anu L. uspeo je da spase nepoznati 20-godišnjak koji se zatekao na obali.

Ana je na saslušanju u policiji priznala da je proganjala Lazara i da je htela da bude njegova devojka jer je patološki zaljubljena u njega. Besna što joj ne uzvraća simpatije, odlučila je da mu naudi.

Postupak protiv Lazara je obustavljen zbog lažnog prijavljivanja i traženo je ukidanje pritvora. Protiv devojke će najverovatnije biti pokrenut postupak za lažno prijavljivanje.

Izvor: alo/telegraf.rs
Foto: Twitter/ObserverEnergy

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter