Izvor: AGENCIJE
07.12.2023 u 16:27
0

DEVOJKA OBJAVILA FOTKE NA INSTAGRAMU: Uhapšen zbog sumnje da je pretukao partnerku!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S. M. (1994) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje.

On se sumnjiči da je 4. decembra ove godine, u stanu u Šafarikovoj ulici, fizički napao svoju devetnaestogodišnju partnerku i tom prilikom joj naneo povrede u predelu glave i tela.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, saopštio je MUP Srbije.

MALOLETNIK PRIJAVIO MANIJAKA S NOVOG BEOGRADA : Pratio ga i seksualno ga uznemiravao u gradskom autobusu 17 !

Mediji pišu da je reč o mladiću iz Kosjerića koji je osumnjičen da je fizički nasrnuo na svoju devojku A.R. (19) iz Rusije.

S.M je osumnjičen da je 4. decembra u jutarnjim satima, dok su devojka i on bili u iznajmljenom stanu, u alkoholisanom stanju, fizički nasrnuo na nju.

Ta devojka je objavila fotografije na svom Instagram profilu na kojima se vide sve povrede koje joj je osumnjičeni mladić naneo.

Hematome ispod očiju, na rukama i leđima. Posekotine na usni, a od modrica su joj oči zatvorene.

Ispod tih fotografija ona je objavila i kratak opis.

„Moj bivši dečko je ovo uradio. Bacio mi je pasoše i izvod iz matične knjige rođenih. Maltretirao me je i tukao, pretio mi je. Uzeo mi je svu moju ušteđevinu. Razbio mi je dva mobilna telefona. Imam rane na glavi. Ostavio me je bez posla i bukvalno svega. Nemam načina da napustim zemlju. Nikada ti neću oprostiti S.“, napisala je ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter