Izvor:
26.11.2016 u 01:37
0

DILERI SE VADE: Čedin član i ekipa pravdaju se da je DROGA ZA SILOVANJE bila namenjena za ličnu upotrebu!

Ova droga pronađena je u njihovom stanu u znatno većoj količini u odnosu na onu koja bi mogla da bude za ličnu upotrebu.

Uroš Kosanović (33), Slavko Varničić (34) i Željko Radujković (27), koji su uhapšeni zbog sumnje da su se bavili dilovanjem opasnog narkotika na ulici poznatijeg kao „dži“, uložili su žalbu na odluku Višeg suda, koji im je odredio pritvor.

Kako Kurir saznaje, oni su posle hapšenja tvrdili da je narkotik koji je policija zaplenila u njihovom zajedničkom stanu bio namenjen isključivo njima, jer su „dži“ koristili za orgijanje.

Ova droga, u žargonu poznata i kao droga za silovanje, pronađena je u njihovom stanu u znatno većoj količini u odnosu na onu koja bi mogla da bude za ličnu upotrebu.

U drugoj akciji uhapšen je i Dragan Nasković (44), u čijem stanu su pronađena još dva litra „džija“, kao i flašice od 180 mililitara, namenjene za pakovanje i prodaju.

Zaplenjena je i veća količina preparata za potenciju „kamagra“, kao i hemikalije „popers“, posebno popularne među gej populacijom.

Uhapšeni Kosanović je, kako je Kurir juče preneo, član LDP Čedomira Jovanovića, a policija sumnja dasu, osim pripadnika gej populacije, na listi klijenata uhapšenih bili i pojedini političari, kao i estradne ličnosti.

Kurir
Foto: Facebook/Liberalnodemokratskapartija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter