Izvor: novosti
23.09.2022 u 18:09
0

DRŽAVLJANIN SRBIJE NAPRAVIO HAOS U ITALIJI: Napao karabinjere pa pokušao da im otme pištolj

Državljanin Srbije D. M. (49) uhapšen je u Italiji kada je prilikom redovne policijske kontrole pokušao da pobegne, a nakon toga napao je policijske službenike koji su pokušali da ga legitimišu.

Prilikom napada povređena su dvojica policajaca, koji su morali na bolničko lečenje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Prilikom redovne kontrole u Vićenci, policija je zaustavila Srbina koji je bio za volanom automobila, nakon čega su mu zatražili dokumenta – prenosi italijanski LaPiacaVeb i dodaje:

– Nakon što je predao dokumenta, državljanin Srbije bio je uznemiren i čudnog ponašanja, što je izazvalo sumnju kod policajca, pa su ga zamolili da se vrati do kola i pođe sa njima, kako bi u stanici utvrdili vladinost njegovog dokumenta.

Međutim, umesto da uđe u vozilo, D. M. se dao u beg pešaka, nakon čega je počela potera za njim.

Kada su ga policajci sustigli došlo je do fizičkog obračuna, kada je on nasrno na službena lica i udarao ih pesnicama i nogama, da bi naposletku pokušao da otme oružje jednom od njih i da puca.

– Na svu sreću, sprečen je u tom pokušaju. Kada je priveden u policijsku stanicu ispostavilo se da je već bio hapšen i da je za njim raspisana poternica zbog izdržavanja zatvorske kazne zbog krađa – prenose italijanski mediji.

Daljom kontrolom utvrđeno je da u svom stanu Srbin skriva dva lica, takođe državljani naše zemlje, koja su ilegalno boravila u Italiji i kojima je, po pronalaženju, određen rok od sedam dana da napuste Italiju ili će posle toga biti proterani.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter