Izvor: HAPPYBSC
28.05.2024 u 17:45
0

OVO JE SIN ISPRIČAO NAKON HAPŠENJA: Tužilaštvo otkrilo nove detalje stravičnog slučaja u Zemunu

Dana 28.05.2024. godine bez prethodnog poziva u prostorije Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je pristupio D.D. (53), zajedno sa dva branioca kako bi prijavio da je tokom 2016. godine sam sahranio njegovog oca u kući koji je umro prirodnom smrću, saopšteno je iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

D.D. je naveo da nikome nije prijavio njegovu smrt, te da je zbog te činjenice bio u mogućnosti da sve vreme podiže penziju oca, za koje podizanje je imao ovlašćenje od ranije.

Okrivljeni je saslušan od strane dežurnog javnog tužioca zbog krivičnog dela prevara i u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela, nakon čega je javni tužilac u saradnji sa policijskim službenicima UKP i drugim nadležnim službama obavio uvidjaj lica mesta. Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu će preduzeti sve mere iz svoje nadležnosti u cilju prikupljanja dokaza o postojanju krivičnog dela, navodi se u saopštenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter