Izvor: Blic
16.05.2022 u 16:59
0

Evo kakvo je stanje na MOSTOVIMA U BEOGRADU posle dojava o BOMBAMA

Svi mostovi u Beogradu su trenuto prohodni, odnosno saobraćaj se na njima odvija uobičajeno, ponegde i uz gužvu, očekivanu za ovo doba dana, kada kreće popodnevni špic.

Naime, nakon niza dojava u osnovnim školama, na početku prve, a zaim i druge smene, kao i na aerodromu u Nišu, a zatim i u tržnom centru „Stadion“ u Beogradu, stigla je informacija da su bombe navodno postavljene praktično u celom gradu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Eksplozive smo postavili na sledećim lokacijama: Brankov most, Most Gazela, Novi železnički most, Most na Adi, Pančevački most, Narodni muzej, Delta Citi, TK „Zmaj“, Ada Mall, Tržni centar Stadion, Tržni centar Konjarnik, Beogradski zoološki vrt, Javni akvarijum i tropikarijum, McDonald’s Bežanijska kosa (Partizanske avijacije, Beograd), Evrodom beogradski aerodrom, Glavna stanica Beograd, Predsednikova kuća, Gradsko veće, Svaka elektrana, Svaki objekat za prečišćavanje vode, ruska ambasada Beograd – stoji u pretećem mejlu.

Na svim spomenutim mostovima saobraćaj se odvija, osim što je veća gužva na Gazeli, u pravcu od Novog Beograda ka centru grada, što je i uobičajeno za ovo doba dana kada kreće popodnevni špic.

DOJAVA O BOMBI I U MINISTARSTVU! Naređena hitna evakuacija

Nešto veća gužva je na Brankovom mostu, takođe u smeru ka gradu, kao i na Pančevačkom mostu iz pravca Borče ka cengru grada.

Most na Adi je prohodan.

Od ostalih saobraćajnicama, gužve su na Autokomandi, autoputu, Takovskoj ulici ka centru i oko Beogradskog sajma.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter