Izvor: Kurir
23.09.2021 u 08:31
0

GEJ MUŠKARAC PRONAĐEN MRTAV U LOKVI KRVI: Sumnjiči se njegov partner robijaš

Srećko Vasić (37) preminuo je prekjuče u kući svog partnera D. P. u selu Stojnik kod Sopota, a na telu nesrećnog muškarca primećene su sumnjive povrede!

Telo pokojnog Srećka pronađeno je na krevetu u lokvi krvi i telesnih tečnosti, a kako smo nezvanično saznali, policiju je pozvao prvi komšija, kada je Vasićev partner zatražio pomoć. – Policiji je prijavljeno da je Vasić umro. Međutim, on je na telu imao povrede, koje ukazuju na to da je možda i seksualno zlostavljan.

PROČITAJTE JOŠ: GDE ĆE MU DUŠA: Ukrao automobil čoveka koji je prišao da mu pomogne!

Njegov partner D. P. policiji je rekao da su bili u emotivnoj vezi pet godina, te da se Vasić bavio prostitucijom. D. P. je potom odveden u policijsku stanicu, dao je izjavu i pušten je. Inspektorima je navodno objasnio i da se Vasić danima žalio na bolove u stomaku, zbog čega se sumnja da je pre dolaska u Stojnik bio sa mušterijom i da je tada možda silovan.

D. P. je pre četiri dana izašao iz Centralnog zatvora, u kom je bio četiri i po meseca zbog porodičnog nasilja nad bakom. Navodno ju je gurnuo, ali su se u međuvremenu pomirili – pričaju meštani: – Bio je u zatvoru i pre ovoga i to 12 godina, a pričao je da je bio deo grupe razbojnika. Inače je često pričao da zna prostitutke sa Plavog mosta i nudio ih je po selu.

PROČITAJTE JOŠ: PREŽIVEO UDAR OD 110 000 VOLTI! Radniku u Boru struja ušla kroz ruke i izašla kroz noge

Porodica pokojnog Vasića za medije kaže da je on u petak čekao D. P. ispred CZ i da su potom zajedno došli u selo. – Srećko nam se žalio na bolove, jer je generalno bio bolestan, imao je različite zdravstvene probleme. Međutim, nismo očekivali da će umreti – priča uplakani brat i objašnjava da oni nisu videli D. P., već da im je on telefonom javio da je Srećko umro.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter