Izvor: Kurir
08.02.2024 u 22:09
0

HOROR NA NOVOM BEOGRADU: Dispečerka hitne pomoći pozvala policiju, oni otkrili užas

Policijski službenici sa Novog Beograda su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu odredili zadržavanje osumnjičenog P.P. (66) zbog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje.

Kako se navodi, dispečerka Hitne pomoći je pozvala policijske službenike i zatražila asistenciju imajući u vidu da je osumnjičeni pretio samoubistvom tabletama.

-Nakon toga su policijski službenici obavili razgovor sa sinom od osumnjičenog koji je izjavio da je njegova ćerka, maloletna oštećena, otišla kod svog dede osumnjičenog P.P. koji je od nje tražio da ga dodirne po polnom organu, nakon čega se maloletna oštetećena uplašila i pobegla iz stana – navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni je delimično priznao izvršenje krivičnog dela, a Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predlog da se prema osumnjičenom odredi pritvor, koji je rešenjem suda i određen.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter