Izvor:
29.11.2016 u 18:58
0

Horor na Zvezdari: Izudarao ženu letvama i ubio je, jer mu je TRAŽILA SEKS!

Dragan Ljubisavljević (60) uhapšen je u nedelju u Beogradu zbog sumnje da je nasmrt pretukao nevenčanu suprugu Đurđicu Mihajlović (51), čije je telo pronađeno u napuštenoj kući u Ledinačkoj ulici na Zvezdari.

Kako nezvanično saznajemo, ubistvu je prethodila svađa supružnika zbog neispunjavnja bračnih dužnosti!

Posle otkrivanja leša u petak ujutru, policija je uhapsila Ljubosavljevića zbog sumnje da je nevenčanu suprugu ubio brojnim udarcima letvom, rukama i nogama po glavi i telu.

Ubistvo se dogodilo u udžerici od svega nekoliko kvadrata u kojoj su supružnici živeli minule dve godine. Posle žestoke svađe i batinanja, nasilnik je shvatio da je žena mrtva. Pokušao je da pobegne, ali policiji nije trebalo mnogo vremena da mu uđe u trag.

Komšije kažu da su čuli žustru svađu iz njihove kuće. Nisu odmah reagovali, jer se par često svađao, naročito posle zajedničkog pijančenja.
– U četvrtak uveče sam čuo uvrede i psovke koje su dopirale iz njihovog dvorišta. Žena je non-stop nešto vikala i dobacivala Draganu. Jasno sam ih video, a Đurđicu sam čuo kada je tražila od Dragana da imaju seksualni odnos, nakon što je zadigla suknju! Dragan joj je na to odgovorio: „Prekini da me provocirš! Imam dovoljno svojih problema. Do seksa mi je kao do lanjskog snega!“ – prepričava nam radnik obližnje firme, koji je čuo raspravu supružnika.

Prema njegovim rečima, Dragan i Đurđica su svađu nastavili u udžerici, a za ubitvo je saznao u petak ujutro.
– Telo nasrećne žene pronašao je njihov poznanik kada je došao posetu i odmah je alarmirao policiju. Tog jutra su ovde bili policajci, koji se se raspitivali o njima. Ispričao sam i njima sve ovo što sam vama rekao. Kada nisu bili pijani, sa njima je još i moglo da se komunicira, ali čim bi popili, sa njima je bilo nemoguće razgovarati. Često su se opijali i tada su redovno izbijale svađe – ispričao nam je svedok nemile scene.

Žitelji Ledinačke ulice nisu krili loše mišljenje o supružnicima koji su živeli u ukletoj udžerici.
– Stalno su se svađali, a kada bi popili, nastajao bi pravi cirkus! Znali su da se skinu goli i bulazne svakojake gluposti, ali nikoga nisu dirali – rekao nam je jedan mlađi muškarac iz tog kraja Zvezdare.

Dnevnice trošili na pivo

Dragan Ljubisavljević je rodom iz Leskovca, gde ima prijavljeno prebivalište. Ima decu iz prvog braka, dok je sa Đurđicom bio oko osam godina, ali nisu imali dece. – Dragan i Đurđica su živeli najpre u jednoj napuštenoj baraci na Zvezdari, a od pre dve godine u zapuštenoj pušnici. Dragan je povremeno fizikalisao kod kamenoresca, dok je Đurđica održavala grobove. Sav zarađeni novac su trošili na pivo i rakiju – rekao nam je njihov poznanik.

Alo
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter