Izvor: Alo.rs
11.12.2023 u 14:16
0

HTEO DA POBEGNE POLICIJI, PA SE ZAKUCAO U AUTO: Uhapšen diler u Aranđelovcu

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Aranđelovcu, nakon intezivnog operativnog rada, zaplenili su 220 grama heroina i uhapsili U. G. (25) iz Aranđelovca, zbog sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

„Кako se sumnja, on se juče u okolini Aranđelovca, oglušio o policijsko naređenje da zaustavi “reno“ kojim je upravljao, već je, u nameri da pobegne, ubrzao i udario u drugi zaustavljeni automobil, a potom i u policijsko vozilo. Nakon toga je izašao iz automobila, bacio kesu sa 112 grama heroina i pokušao da pobegne, u čemu ga je brzom i efikasnom akcijom policija sprečila“ piše u saopštenju PU Kragujevac.

HOROR SCENA KOD ADE: Muškarac nepomično leži na travi, sumnja se da je mrtav

„Takođe, policija je u obližnjoj šumi pronašla još jednu kesu sa 108 grama heroina koju je kako se sumnja, U. G. tu sakrio“ navodi se u saopštenju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Aranđelovcu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter