Izvor: Alo
31.12.2023 u 09:28
0

IVICU SU NAŠLI SA KRPOM U USTIMA I TEGOM PRIKAČENIM ZA TELO: Isplivali užasni detalji smrti momka iz Prijepolja

Ivica je na dan nestanka sedeo za kompjuterom u njegovoj sobi kada su roditelji otišli da spavaju.

Telo Ivice Golubovića (39) iz Prijepolja pronađeno je danas popodne u Limu. Ivica je nestao 3. decembra, a za njim su tragali vatrogasci, policija, porodica i prijatelji, piše Republika.

Prema informacijama od izvora bliskom slučaju, Ivica je pronađen u reci Lim, sa krpom u ustima i zavezanim rukama, a za telo bio je prikačen teg.

SAMO DA SAHRANIM SINA, NIŠTA DRUGO NIJE BITNO: Potresne reči oca Ivice Golubovića kidaju dušu

– On se inače bavio kriptovalutama i berzom, a nedavno je dobio veliki novac. Njega su pritiskali da otkrije šifre naloga, pa je verovatno iz tog razloga ubijen. Bacili su ga u reku sa krpom u ustima, i vezanim rukama, a prikačili su i teg za njegovo telo – kaže izvor.

Podsetimo, vatrogasci u mestu Podzelen, izvukli leš, nedaleko od Prijepolja.  Ivica je na dan nestanka sedeo za kompjuterom u njegovoj sobi kada su roditelji otišli da spavaju. Međutim, kako sutradan nije ustao do 12 sati, njegova majka je primetila da nije u sobi, a otac ga je zvao na oba telefona ali su oni bili pored kompjutera.

– Ivica je živeo sa mnom i majkom, mi smo oko 23 časova otišli na spavanje. Ne znam šta se dešavalo nakon toga, ali poslednji put sam ga video za računarom. Ujutru su vrata bila otključana, a njega nije bilo.Telefon i lična dokumenta ostavio je na stolu, nije imao nijedan razlog da ode. Tog dana je bio sasvim normalan, nije čak ni bio nervozan. Nema nikakvog traga ni glasa već 13 dana. Tražim ga po ceo dan i noć, uprkos ovoj hladnoći – govorio je Milojica:

– Živeo je za posao, počeo sam da gubim nadu. Živ nije sigurno čim nije poneo dokumenta, a ni otišao na posao. Prevrnuću svaki kamen da ga pronađem.

– Doći ću i u Beograd ako treba, molim sve nadležne da mi pomognu. Nemoćan sam. Ne mogu da odustanem i sedim kući i čekam novu informaciju. Nađite mi Ivicu, molim vas  – pričao je nesrećni otac.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter