Izvor:
11.09.2018 u 18:34
0

IZBO JE SEBE 19 PUTA NAKON SMRTI DEVETOMESEČNOG SINA: Svedok stravičnog prizora iznosi detalje!

Devetomesečni Laris Lakatuš preminuo je pod misterioznim okolnostima, a njegov otac nalazi se u bolnici nakon što je pokušao da izvrši samoubistvo

Filip Lakatuš (19) iz Srpske Crnje, koji je u petak izbo sebe nožem ispred Opšte bolnice u Kikindi kada je saznao da mu je preminuo devetomesečni sin Laris, oporavlja se od povreda koje je sebi naneo na Institutu za plućne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici.

Nesrećni čovek se iskasapio iz očaja nakon što mu je preminuo sin, a kako saznajemo, uzrok smrti dečaka i dalje je nepoznat.

Ekipa Kurira pronašla je nesrećnu porodicu i razgovarala s Filipovim ocem Željkom (42), koji je zajedno sa suprugom i snajom Draganom (19) u to vreme bio kraj sinovljeve bolesničke postelje.

Teške povrede

– Oštećena mu je plućna maramica, ali više nije životno ugrožen. Sebe je 19 puta ubo nožem. Svestan je, može da priča. Svi smo u šoku. Još ne možemo da verujemo da je ovo istina, da smo ostali bez našeg unuka Larisa. Filip i Dragana silno su se radovali prvom detetu – teškom mukom priča Željko Lakatuš.

Potom se prisetio kobnog dana.

– Unuk je imao temperaturu i verovatno su ga mučili zubići. Prvo su ga u četvrtak odveli u lokalni dom zdravlja. Pošto mu nije bilo bolje, i sutradan su potražili lekarsku pomoć. Naša, inače veoma prijatna seoska doktorka, uputila nas je u zrenjaninsku bolnicu. Lekar koji je pregledao unuka rekao je da nema potrebe da ostane u bolnici i da može kod kuće da pije sirup i vitamine – priča neutešni deka.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter