Izvor: Kurir
20.03.2024 u 11:08
0

IZBO ŽIVKA 80 PUTA, A U ZLOČIN UVUKAO I OCA I BRATA! Podignuta optužnica protiv porodice monstruma iz Smedereva!

Više javno tužilaštvo u Smederevu je nakon sprovedene istrage, podiglo optužnicu protiv okrivljenog Nikole K. (45) iz Smedereva zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo Teško ubistvo.

Kao i protiv njegovog oca i brata Đ. A. (77) i D. A. (44), obojica iz Smedereva, zbog postojanja opravdane sumnje da su izvršili krivično delo Teško ubistvo u pomaganju.

Opravdano se sumnja da je okrivljeni 21. septembra prošle godine u Smederevu, u lokalu koji se nalazi u neposrednoj blizini Zelene pijace, na svirep i podmukao način i iz koristoljublja, sa oko 80 uboda oštrim predmetom, lišio života oštećenog, sada pokojnog Živojina I. iz Smedereva.

Nakon toga je od njega oduzeo torbicu u kojoj se nalazilo najmanje 9.100 evra, da bi iste noći napustio zemlju. Lišen je slobode u Saveznoj Republici Nemačkoj, iz koje je izručen 13. januara ove godine

Po predlogu tužilaštva okrivljenima je produžen pritvor i to okrivljenom Nikoli K. jer okolnosti ukazuju na opasnost od bekstva, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i zbog uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičkog postupka. Nikolinom ocu i bratu, na teret se stavlja da su Nikoli pomagali u izvršenju zločina i takođe im je pritvor produžen zbog uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičkog postupka.

Da podsetimo, telo Živka I. iz Smedereva nađeno je u jednom objektu kod Zelene pijace, a pored Nikole K. policija je u Srbiji uhapsila njegovog oca i brata zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo pomaganje.Međutim, policija je prvobitno došla do saznanja da je Nikola po izvršenju zločina napustio Srbiju, ubrzo je za njim raspisana potraga, a osumnjičeni za ubistvo je lišen slobode u Nemačkoj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter