Izvor:
06.12.2016 u 04:41
0

Jeziva ispovest Srpkinje: „Silovao me je, drogirao, tukao i pretio sakaćenjem“!

Jadranka M. je još jedna u nizu žena koja je pretrpela fizičko i psihičko zlostavljanje muškarca. U svojoj jezivoj ispovesti otkrila je odvratne detalje iz života sa svojim nevenčanim suprugom koji joj ju je maltretirao na sve moguće načine.

Silovao me je, tukao, pretio da će zaklati mene i moju porodicu, a jedno veče me je naterao da popijem 11 tableta za uspavljivanje. Jedva sam preživela – kaže Jadranka.

Pretio mi je da će me osakatiti, odseći mi dojke, iseći jezik, uši i klitoris… U nekoliko navrata me je silovao i terao na svakakve bludne radnje – otkrivaJadranka M., koja je godinama svakodnevno trpela najstrašnije moguće zlostavljanje od nevenčanog supruga.

Zlostavljao me je psihički, fizički i seksualno, danonoćno! Sa njim imam decu mlađu od sedam godina. Jako se bojim za njihov i svoj život – isprekidanim glasom priča ova nesrećna žena, jedva suzdržavajući suze, prenosi Kurir.

Ona kaže da je, pored batina, stalno dobijala i smrtne pretnje.

Govorio je kako će mi pobiti celu porodicu, oca, majku i sestru. Pričao je kako sam loša majka. Najviše sam strahovala za život kad mi je zapretio da će uzeti pušku i nož i da će me zaklati! Stalno me je tukao, imala sam vidljive povrede po glavi, na oba oka, na rukama i nogama. Jedno veče me je naterao da popijem tablete, kao da se malo opustim, i tada sam popila 11 tableta za uspavljivanje. Na svu sreću, došli su moji roditelji i odveli me kod lekara, gde su mi uradili ispiranje želuca – priseća se.

Ova mlada žena živi u strahu da će je nevenčani suprug pronaći i ubiti.

Pretnje i torture nisu prestajale. Svakog dana je ponavljao kako će me ubiti jer ja nisam za život… Više puta me je prisiljavao na seks, a ako ga ne bih zadovoljila, govorio je: „Ubiću te“, jer ja nemam pravo da kažem ne! Bila sam tu da radim sve kako on kaže – drhtavim glasom priča nesrećna Jadranka. Ona je, kako smo saznali, jednog dana ipak smogla snage da stavi tačku na nasilje koje je trpela.

Iskoristila sam priliku kada nije bio tu da odem u policiju. Mnogo se plašim, ali to sam uradila. Sada čekam da ga policija uhapsi – zaključuje.

Happytv.rs
Foto: Hayat

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter