Izvor:
09.12.2016 u 00:00
0

Jezivi detalji ubistva na Adi Huji: Ubio svog kuma dok su sedeli za istim stolom!

Ispred restorana su se čuli jauci i plač porodice upucanog.

Na licu mesta ubistva u restoranu “Carska ohota” na Adi Huji su forenzičari i mrtvozornik. A. J. je upucao žrtvu dok su, kako saznajemo, sedeli za stolom u restoranu. Prema rečima okupljenih, ubica i žrtva su bili kumovi i niko nije mogao ni da nasluti šta će se večeras dogoditi.

G. T. je upucan iz vatrenog oružja, a neki tvrde da je u pitanju puška, a ne pištolj.

Ispred restorana su se čuli jauci i plač porodice upucanog. Majka, sestra, čak i jedno dete su odmah došli.

Policija im nije dala da uđu u restoran.

Telo ubijenog forenzičari su pre nekoliko minuta odneli iz restorana “Carska ohota”.

Podsetimo, ovaj restoran je bio u žiži interesovanja kada je poginulo troje mladih u BMW-u koji je sleteo u Dunav, nekoliko stotina metara odavde, a krenuli su baš u “Carsku ohotu”. Dušan Jovanović, koji se sumnjičio da je u novembru 2014. godine izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su na Adi Huji poginuli Miloš Janković, Anastasija Stajić i Nemanja Antić osuđen je na 8 godina zatvora.

Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter