Izvor: kurir.rs
11.12.2020 u 13:07
0

JEZIVO: Starica pronađena mrtva u kući, sin i ćerka mislili da su je sahranili

U selu Zlatokop nadomak Vranja policiji je prijavljeno da je pronađena osoba u beživotnom stanju u porodičnoj kući.

U Policiji kažu da su po prijavi čoveka koji je tog jutra posetio porodicu obavili uviđaj, ali da je utvrđeno da nije reč o nasilnoj smrti.

ZANIMAĆE VAS…

NOVITET U VOZILIMA GSP: Aparati za dezinfekciju u autobusima javnog prevoza

INTERVJU! ŠEF NATO KANCELARIJE ZA VEZU U BEOGRADU: Javnost ne vidi koliko Alijansa i Srbija rade zajedno

VAŽAN SASTANAK: Vučić sa novim ambasadorom Švajcarske, primio akreditivna pisma

NOVA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA U PONEDELJAK: Ove NOVE MERE će biti donete, a evo zašto se to nije desilo danas

NESTAO PACIJENT IZ KOVID BOLNICE: Gubi mu se svaki trag, ćerka veruje da je on i dalje u bolničkom krugu

Ipak, ova priča ima vrlo tužnu pozadinu, kako je Novostima potvrđeno iz više izvora sedamdesetdevetogodišnja starica živela je u kući sa sinom i ćerkom koji imaju mentalne poremećaje i koj su mislili da su je sahranili!

Tako da se pretpostavlja da je žena danima bila mrtva u kući. Mrtvozornik je utvrdio da je žena umrla prirodnom smrću, a tužilaštvo da nema elemenata za krivično gonjenje.

Stanovnici Zlatokopa kažu da se tako nešto moglo očekivati. Svi izbegavaju da govore o tome, ali se nadaju da će nadležne službe preuzeti neke mere, jer se postavlja ptanje da li oni mogu da brinu sami o sebi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter