Izvor: Kurir.rs
31.03.2023 u 13:33
0

OVO SU MLADIĆ I DEVOJKA KOJI SU PRONAĐENI MRTVI: Njihova tela su zatekli u dvorišnom stanu u Zrenjaninu, novi detalji parališu!

Komšije su kazale da je sve je počelo od prvog komšije, koji je navodno osetio veliku toplotu iz susednog stana, kao i da je zid bio vreo.

Juče su u dvorišnom stanu u centru Zrenjaninu, u četvrtak oko 17 sati, pronađena su tela Nenada B. (25) i Katarine J. (23) koji su živeli zajedno.

MLADIĆ (25) I DEVOJKA (23) NAĐENI MRTVI: Žena provalila u stan i zatekla užas: „Tela su bila neprepoznatljiva!“

Devojka je navodno bila u drugom stanju, a sve upućuje da su se ugušili od gasa iz peći.

Ova tragedija veoma je potresla vlasnicu stana, inače stariju ženu iz Zrenjanina (84), koja nije želela da se predstavi. Ona je navela da je nameravala da proda stan i već je sve podatke predala jednoj agenciji za promet nekretnina.

Sumnja se da su se njih dvoje ugušili od gasa. Tela na kojima nije bilo povreda, poslata su na obdukciju u novosadski Zavod za sudsku medicinu, a istaga je u toku.

Podsetimo, jedna žena sinoć je dežurnoj službi PU Zrenjanin prijavila da je nasilno ušla u stan koji je davala u najam, jer joj se stanari nisu duže vreme javljali. Žena je u stanu zatekla tela Katarine J. (23) i Nenada B. (25), a zbog svega što se desilo stanari zgrade su u strahu.

– Bila je velika toplota, muškarac je ležao na ćebetu, mlađa žena pored njega, okrenuta prema zidu, u stanu nije bilo kreveta niti drugih stvari, očigledno su se ugušili usled velike toplote, plinska peć samo što nije eksplodirala – kaže komšija koji je obio bravu, u prisustvu policije i gazdarice.

On je potvrdio da nesrećnu devojku i mladića, niko od brojnih stanara u dvorišnim stanovima okolo, nije ni čuo ni video.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter