Izvor: dnevnik
31.01.2024 u 10:40
1

KAKVO POKAJANJE?! Siledžija ubio boga u trojici, a sada ovako moli za milost

U novosadskom Višim sudom juče je počeo završen dokazni postupak u ponovljenom suđenju osmorici mladića iz Šida za tuču od 20. februara 2021. godine ispred „Lazinog sokaka“ u Ulici Laze Telečkog, u centru Novog Sada, u kojoj su Dragoljub Mihajlović iz Vajske i Nikola Šuman iz Čuruga teško povređeni, a Mateo Peter lakše.

Bojan Darabašić, optužen za pokušaj ubistva pri bezobzirnom i nasilničkom ponašanju, juče je rekao da nije krivz navodeći da su ih u lokalu provocirala trojica oštećenih, a da oni ništa nije započeo.

– Pogrešio sam i žao mi je zbog svega što se dogodilo. Udario sam svu trojicu i molim ih da mi oproste što sam ih povredio – branio se Darabašić.

Izvinio se i sudskom veću zbog ponašanja na prethodnom suđenju i naglasio da je tokom tri godine u zatvoru sagledao ozbiljnost situacije.

POTRESNE SCENE NA SUĐENJU RODITELJIMA DEČAKA-UBICE: „Kecmanovići kao žrtve vide samo SEBE!“

– Ovo mi je životna lekcija iz koje sam naučio mnogo i koja me je drastično promenila – dodao je Darabašić.

Lazar Marković i Nemanja Božić, koji se terete za isto krivično delo, kazali su da ostaju kod obrana iznetih u prethodnom postupku, kao i Marko Momić, Mihajlo Miljenović, Vladimir Simić, Dejan Nedinić i Bojan Medić, koji se terete za nasilničko ponašanje i teške povrede.

Sudsko veće odbilo je predlog da se neposredno ponovo ispituju svedoci i sudski veštaci. Neće se ni reprodukovati snimci sa video-nadzora.

Osmorka iz Šida osuđena je na ukupno 50 godina i osam meseci zatvora. Bojan Darabašić dobio je 15 godina, Lazar Marković 10, Nemanja Božić 12, Marko Monić i Vladimir Simić po dve godine i 10 meseci, a Mihajlo Miljenović i Dejan Nedinić po dve godine i osam meseci, dok je kazna Bojanu Mediću dve godine i šest meseci.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KAKVO POKAJANJE?! Siledžija ubio boga u trojici, a sada ovako moli za milost”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter