Izvor: Kurir.rs
17.07.2020 u 16:24
0

KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV MLADIĆA IZ POŽAREVCA: Policija mu na putu pronašla kesicu s tabletama koju je izbacio iz automobila

Požarevačka policija saopštila je danas da će podneti krivičnu prijavu tužilaštvu protiv 21-godišnjeg mladića, zbog sumnje da je neovlašćeno držao oko 45 grama amfetamina.

OVO MORATE ZNATI

DRŽAVA SPREMA NOVI SET MERA! Pored 100 evra i tri minimalca DAĆE I OVO!

SRPSKI AS I DELIJE MILE NA KOSOVO: Stigli respiratori u KBC Kosovska Mitrovica

Mali poručuje: VAKCINA je JEDINO REŠENJE ZA NAŠU PRIVREDU!

Doktori UPOZORAVAJU! Pojavili se ZARAŽENI KOMARCI u Srbiji!

Banke imaju LEPE VESTI: Od PONEDELJKA MANJE RATE KREDITA!

U saopštenju se precizira da je policija je na putu u naselju Stari Kostolac pronašla kesicu sa oko 45 grama amfetamina koja je prethodno, kako se sumnja, izbačena iz automobila „astra“ kojim je upravljao osumnjičeni. Mladiću se na teret stavlja krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter