Izvor: blic.rs
24.11.2023 u 14:07
0

KUĆA SRAVNJENA: Žena nastradala nakon eksplozije gasnog kotla

Muškarac koji je povređen u jučerašnjoj eksploziji u Zrenjaninu je stabilno, dok je njegova supruga nastradala. Od kuće nije ostalo ništa osim ruševina, a od siline eksplozije odleteli su crepovi sa susedne kuće.

Sumnja se da je eksploziju izazvao gasni kotao.

– U trenutku detonacije muškarac je bio u podrumu. Pretpostavlja se da je zato preživeo – kažu komšije.

Povređeni muškarac se nalazi van životne opasnosti. Njegova supruga je nažalost nastradala, a vatrogasci su ženu koja je bila zaglavljena ispod ruševina izvlačili četiri sata. Na licu mesta, jutro nakon tragedije, kuća je u ruševinama, razvučena je policijska traka i vidljivi su tragovi eksplozije u okolini, a crepovi su razneti na sve strane.

Očevici eksplozije naveli su da su prethodnih dana izvođeni radovi na zameni gasnog kotla u ovoj kući.

Cela ulica je bila blokirana, na licu mesta su bile jake policijske snage, zajedno sa vatrogascima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter