Izvor: kosovo-online
21.01.2024 u 19:28
0

KURTI NASTAVLJA SA TEROROM: Novi napad na Srbe (VIDEO)

printscreen youtube kosovo online

Nepoznati počinioci obili su sinoć dve srpske kuće u selu Donja Brnjica kod Prištine, i osim premetačine, za sada nije poznato šta su odneli.

Lopovi su provalili vrata kuće Božidara Vanića dok su u kuću Ranka i Srđana Milićevića provalnici ušli preko krova i tavana. U obe kuće razbojnici su izvršili premetačinu.

Forenzičari kosovske policije obavili su uviđaj. Vlasnici kuća su trenutno u Beogradu gde su obeležavali slavu. Šteta od provale biće poznata nakon što se vlasnici vrate u svoje domove.

Obijanje kuće prijavio je policiji Zvonko Tanasković koji je primetio otvorena vrata na kućama. Tanasković je kazao da ovakva dešavanja utiču na Srbe u ovom selu koji su zabrinuti zbog krađa i obijanja kuća, jer počinioci uglavnom nikad ne budu pronađeni.

Inače, u selu Donja Brnjica živi oko 300 Srba.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter