Izvor: NOVA
20.02.2024 u 13:49
1

MAJKA IMALA ŠTA DA KAŽE: Stariji muškarac udario dečaka ispred prodavnice, pa se pravdao da je „bio nešto nervozan“

Stravično nasilje nad dečakom dogodilo se ispred jednog supermarketa u Beogradu, kog je po uvetu udario stariji muškarac jer je, kako navodi majka mališana, "bio nešto nervozan".

Scenu nasilja zabeležio je svojim telefonom drug napadnutog dečaka, a snimak je objavljen na društvenim mrežama. O svemu se oglasila majka mališana i objasnila šta se desilo.

„Zamislite da pošaljete dete u Lidl po sladoled. Dok je završavao sa plaćanjem, na kasi ga nervozna baba gura i besno govori da se pomeri i da pomeri trotinet koji je bio pored njega, jer je ona bila sledeća na redu. On joj govori ljubazno da će se pomeriti, samo da uzme kusur i sladoled. Na scenu stupa njen muž koji govori detetu da će mu iščupati uši, na šta dete govori: „Zbog čega ćete da mi iščupate uši?“, i odlazi sa svojim drugom ka izlazu“, navela je majka.

Uhvatio ga za kragnu i udario

Onda ih je, kako je dodala, muškarac pojurio i ispred supermarketa uhvatio njeno dete za kragnu uz reči: „Kome ćeš ti da odgovaraš“.

„Počeo je da mu zavrće uvo. Sin mu je rekao da ga ostavi na miru i da će ga prijaviti. Tada ga je čovek udario po sred uveta. Detetu još zuji u uvetu! Obezbeđenje je bilo tu i kao smirilo situaciju. Čovek se izvinio detetu uz reči: „izvini, nešto sam nervozan““, napisala je ona

Besna majka imala je poruku za čoveka koji je nasrnuo na njenog sina.

„Samo da te obavestim da sam sad ja mnogo nervozna! Drug je od straha uzeo telefon da usnimi čiku i uhvatio nemili događaj. Deca su bila preplašena! Čuvajte decu!“, poručila je ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MAJKA IMALA ŠTA DA KAŽE: Stariji muškarac udario dečaka ispred prodavnice, pa se pravdao da je „bio nešto nervozan“”

  1. Уххх, колико сам ја
    тек нервозан кад видим такве…. а још имам Ф дијагнозу…

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter